Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Nová webová prezentace obce Sudoměřice

Po několika měsících příprav jsme spustili novou podobu webové prezentace naší obce.

Obsahově vychází z prezentace původní, byla však zpřehledněna a v první řadě optimalizována pro prohlížení na mobílních telefonech a tabletech. Přibyly také nové funce a její vzhled byl pozměněn tak, aby naši obec web moderně a zároveň důstojně prezentoval i v dalších letech.

V tuto chvíli se prezentace nachází ve fázi finalizačních prací. Dodavatelská firma ve spolupráci se zaměstnanci obce celý web prochází a kontroluje, zda migrace veškerého obsahu proběhla tak, jak bylo naplánováno a zda vše funguje jak má. Současně jsou dolaďovány poslední detaily z hlediska veškerého obsahu webu, proto prosíme o shovívavost dokud nebude vše hotovo. Pokud byste náhodou narazili na nějakou nefunkční část, dejte nám to prosím vědět na emailovou adresu: starosta@obecsudomerice.cz, ať vše můžeme co nejdříve opravit. Děkujeme!

Nejbližší týdny bude nový web vystaven ostrému provozu spojenému s pečlivou analýzou jeho návštěvnosti a na základě ní pak bude ještě jednou doladěna jeho struktura tak, aby pro vás, jeho návštěvníky, byl co nejpřehlednější a uživatelsky nejpřívětivější.

Pevně ale věříme, že již nyní na něm najdete vše potřebné a že se vám jeho nová podoba bude líbit minimálně tak, jako nám.